Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: nikiy

[原创]NI..快乐吗??

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>∑尕※婷◆</i>在2006-10-17 18:57:00的发言:</b><br/>難道faniy就5需要保護嗎?</div><p>FANIY需要保护..但系边个先保护到距呢??</p>
<p>..呢次吾够你快添..</p><p>让你一次甘多啦..下次努力D啦喔....</p><p>LG净系锡佢架咋.?</p>
打细超吖你..[em07]
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>∑尕※婷◆</i>在2006-10-17 18:41:00的发言:</b><br/><p>咁仲5叫搶啊??實力??實你個頭就有份```</p></div><p>下次再比你睇吓咩叫实力..!!小心D喔..!!</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>nikiy</i>在2006-10-17 20:17:00的发言:</b><br/><p>哈哈..梗锡你啦..我几时都甘锡你葛啦..</p><p></p><p></p></div><p>呵呵``我知```所有我都好錫你嘎``你睇我日日嚟撐你就知啦```</p><p>哢哢```</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>nikiy</i>在2006-10-17 20:18:00的发言:</b><br/><p>FANIY需要保护..但系边个先保护到距呢??</p></div><p>現時嚟講係呀杰```</p><p>但係只要家俊真係翻咗嚟``到時faniy就5知會點啦````無兩全其美嘅嘢嘎嘛```</p><p>但係我諗家杰可能已經忘記咗kk啦```</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>゛臭﹖鷄</i>在2006-10-17 20:41:00的发言:</b><br/><p>..呢次吾够你快添..</p><p>让你一次甘多啦..下次努力D啦喔....</p><p>LG净系锡佢架咋.?</p></div><p>咩讓啊??呢d先叫叫實力啊```</p><p>車``咁你咁早放學就緊係快過我嘎啦````</p><p>lg緊係凈係錫我嘎``5通錫你咩~你咁口臭````哢哢```</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>゛臭﹖鷄</i>在2006-10-17 20:49:00的发言:</b><br/><p>下次再比你睇吓咩叫实力..!!小心D喔..!!</p></div><p>我一定會小心嘅```</p><p>听日我實5够你快啦```我要上9節課呀```7點几先上得到```</p><p>除非你5上啦``哢哢```</p>
哇哇..好激烈吖..我无大细超架..个个撑我都好开心架..咔咔...[em19]
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>∑尕※婷◆</i>在2006-10-17 21:04:00的发言:</b><br/><p>現時嚟講係呀杰```</p><p>但係只要家俊真係翻咗嚟``到時faniy就5知會點啦````無兩全其美嘅嘢嘎嘛```</p><p>但係我諗家杰可能已經忘記咗kk啦```</p></div><p>可能挂..毕竟都甘耐咯...```</p>
<p>继续先~~</p>

<p><font size="3">"起身喇....起身喇..."珊..</font></p><p><font size="3">"米搞喇..我琴晚无训过吖..."一吧星落吖珊只手度...</font></p><p><font size="3">"今日玩漂流吖..你米训啦..起身吖.."吖珊抓住我两只手...用尽全身气力..想扯我起身..</font></p><p><font size="3">-________-....扮死尸....</font></p><p><font size="3">"闪开..等我黎.."娣..&lt;-----公司我既死对头...</font></p><p><font size="3">吖珊听到即刻弹左落床...跟住.........我只系感觉到一阵冰凉既感觉...[.成杯水淋落黎...]..</font></p><p><font size="3">"咳..咳...&lt;妈的..&gt;叼你吖..*%$#$*&amp;&amp;*^&amp;^^&amp;*..咳咳..咳..痴线葛.."ME..超火..差D窒息..报仇吖你家阵..妈*..</font></p><p><font size="3">"玩吓姐.."娣..</font></p><p><font size="3">"玩??一D都5好玩咯..5该(讲野后面加句5该..系MEME既口头禅!YY)</font></p><p><font size="3">..甘好玩我淋你吖苯..弱智.."俾着以前既我..一定会兜巴星过去...</font></p><p><font size="3">"SORRY咯.."娣..</font></p><p><font size="3">"我杀左你同你讲声SORRY吖..好无吖..**..'"成头湿晒...顶你个肺吖..</font></p><p><font size="3">"无吵喇...算啦..一人少句啦.."珊..</font></p><p><font size="3">"收声啦你..无谓人出去啦..换衫吖..!"ME...火遮眼..理得你玉皇大帝..</font></p>

<p>呵呵``繼續頭頭```</p><p>撐呀!!!</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>nikiy</i>在2006-10-17 23:17:00的发言:</b><br/><p>可能挂..毕竟都甘耐咯...```</p></div><p>但係如果啊俊翻咗嚟``佢發覺已經對呀俊無咗种心跳嘅感覺呢???</p>
<p>甘奸嘅..我都落咗咯.你先发..</p><p>搞到我冇得头位...</p><p>今日你上10节课都冇用....</p>
<p>點解啊?上10節都無用啊???</p><p>我成7點先翻到屋啊``可憐```</p>
琴晚俾人抓翻去加班吖..SO..琴日无..
<p><font size="3">"叼..我都话5黎架啦..好HI好玩咩.."ME..</font></p><p><font size="3">"米甘喇..难得出黎玩...反正一阵系米都要湿架啦"珊..</font></p><p><font size="3">"以家我地就到左漂流既起点喇..一阵会两个人一组一条船..,最好就一男一女拍住上啦..</font></p><p><font size="3">大家着救生衣..一定要注意安全!!.........."导游姐姐</font></p><p><font size="3">"吖珊吖..你识5识游水架??"ME..</font></p><p><font size="3">"吓..我..我...我有拍拿喇..."吖珊扯住一个男同事..5好意思甘望住我笑...</font></p><p><font size="3">"妖..."ME..</font></p><p><font size="3">"好喇大家排队上船啦..."导游..</font></p><p><font size="3">望住条船系汹涌既水上郁吓郁吓..我不禁有点怯..</font></p><p><font size="3">特然..有一双手环住我既腰间..我毫无准备..顺势上左船..正当我差D失平衡既时候..</font></p><p><font size="3">呢一双手将我紧紧甘拥入怀里...慢慢甘扶住我坐低...</font></p><p><font size="3">我LOOK大只眼望住我前面呢个人..系吖桀..</font></p><p><font size="3">"坐稳喇.."桀.面上露出得逞既笑容..</font></p><p><font size="3">我也不甘示弱....."出发咯..."~~~&lt;死仔..索我油...&gt;</font></p><p><br/><font size="3">一路上大家一齐打水战...有D地段真系好刺激...我亦玩到好开怀...</font></p><p><font size="3">冰冻既水暂时将我早上既怒火淋熄....</font></p><p><font size="3">"哇...."..."呀.........."好刺激吖....成段落上..落差6.7米既地方好多...</font></p><p><font size="3">岩出发..我已经成身湿透晒...</font></p><p><font size="3">去到一个水流比较静既地方..已经有一大班人停住船黎等住围攻我地喇..一经过...哇...</font></p><p><font size="3">我感觉好似坐系瀑布既底端..所有人不断向我地呢边淋水...令我透5到气..好辛苦..好似就黎窒息甘...</font></p><p><font size="3">我辛苦到企左起身..想尝试去呼吸空气..我根本就睁5开眼..企起身无几耐就跌翻低...</font></p><p><font size="3">只船本来已经入晒水..水花不断溅起..我完全被水所包围...我觉得我严重缺氧...</font></p><p><font size="3">特然..无水再往我面上泼打...终于可以接触到空气...我抹左末面上既水..努力甘睁开眼..<br/>.<br/>原来吖桀成个人企左系我前面帮我档住"炮弹"既攻击...</font></p><p><font size="3">终于漂过"敌人"既"基地"...</font></p><p><font size="3">"无事吖嘛...头先见你好似好辛苦甘..."吖桀一脸担心甘望住我...</font></p><p><font size="3">我僵硬甘笑左笑.."无.."..</font></p><p><font size="3">"喂...睇住吖."??????</font></p><p><font size="3">原来前面由于有两只船并排一齐过一个"卡口"[5知点讲..一条河比较窄..又水流好急既地方..]..而两只船逼埋一齐卡住左...</font></p><p><font size="3">水流好急..我地根本就控制5到只船..撞左埋去..3只船卡埋一齐..无法动弹..<br/></font></p>

<p>金日無人坐既??</p>[em10][em10]自己坐。。55

<p>55555555555````````````</p><p>你坐咗我個位呀```嗚嗚````</p>
*滑块验证: