Ee23时尚网

登记注册
搜索

黎明金句。睇到你o嘴!!

身為四大天王之一嘅黎明,時時都爆出唔少金句。
睇下邊句最堅!!
雖然我細細個就好中意黎明.
不過佢d金句真系次次都好有新鮮感.唔多唔少有d九唔搭八.
今次一於總結出離同大家分享下.哈哈哈

黎明金句,邊句最堅!!!!

1) 坎坷過後有艇搭!

2) 左手又係肉,手背又係肉

3) 我朝早唔會空肚食早餐!

4) 原則會取締默契,默契會產生更多議題!

5) 當一枝花變成一枝花的時候,係咪變成一枝梗呢?

6) 借錢如送禮,還錢如乞米!

7) 得到歌迷支持我好高興,但我未必要討好佢地!

8) 當一個藝人覺得自己好有魅力的時候,其實佢已經喪失魅力!

9) 每個人都應該珍惜機會,如果唔係,就會《絕對空虛》!

10) 戀愛就好似打遊戲機咁, 每個人都會過關, 打爆機,明白個遊戲點玩,但係到你爆機時, 你已經魂歸天國

11) 計不到的,就用猜的,猜一猜最壞有多壞,如果最壞也不是太壞的話,GO。

12) 其實我沒有說捧不捧衛蘭,只是我知道我愈捧,人家就會愈是打壓你。大家不要忘記愛因斯坦的《相對論》:要自然才會有流暢的結局。

13) 不少人抽到好签,四肢健全,智力正常,但應該關懷不幸抽到下下簽的人.

14) 當你有一輛保時捷的時候,千萬不要去想自己失去它的日子,因為當你真得失去它的時候,一定有另一個辦法讓你可以生存下去. ( 其實我真係唔知黎生講乜)

15) 爱情似香檳,開始时有好多氣,飲後會high,可是香檳氣太多,不宜多飲.

16) 我會和爸爸,及所有的好朋友回到小時候住過的地方,聞一聞那些猪油味,然后輕談淡酌,慢慢度過生命中最後一個小時!

17) 男人的魅力来自工作,男人一旦退休離開工作,就是已经喪失魅力.

18) 我覺得玩風帆同做人一樣,要能屈能伸;同娛樂圈的事業一樣样,有起有跌!

19) 希望各界支持Leon的朋友選擇自己願意意做的善事,不好勉强自己,如果認為不值得,就証明你同它有緣無份.就不需要做,因為我們沒有欠下任何人,我們只希望能够做點好事,幫助有需要的人!

20) 我豁達,所以我不介意別人說我不豁達!

21) 生存在世,最幸福的是可以尋求到解决難題的方法;最遺憾的是用盡了方法都解决不了問題,所以我每天生活在幸福與遺憾中!

22) 魚柳變了就不是魚柳包

23) 黎明有次接受電台訪問佢嘅志願,佢答:「我嘅志願係健康」

24) 「我畀錢傭人去泰國住一星期學煮咖喱雞同春卷,依家煮到九成似,一模九樣。」

25) 「飲酒要有酒品,影相要有相品。」

-----------------------------------------

而我就最欣賞  3) 我朝早唔會空肚食早餐!
真系好得~
哈哈哈哈
哇。原来黎明甘白痴噶。。。
真系好金吖!!!!1
好搞笑············
而我就最欣賞  3) 我朝早唔會空肚食早餐!
真系好得~
哈哈哈哈

呢句系软硬个演唱会度讲架
3) 我朝早唔會空肚食早餐!
呢句也超欣赏喇
最后登录2010-2-22
好搞笑············
强。。。。。。。。。。。。。。
*滑块验证: