Ee23时尚网

登记注册
搜索

[原创]自己噶故事

<p>&nbsp;&nbsp; 我喺懿嗰男籽~叫阿聰~今年18歲喇,我喺懿嗰寤靚籽,又肥噶人,所以對于我黎講愛情喺懿件可遇不可求噶事!!我記得喺我18歲生日噶裹日,我嗰F介紹佐嗰女俾我識,嗰女噶様都畿Q下噶(有小小肥)~~當我見到距之後我就恏想可以同距有發展噶機會,所以我當晚就問距摞佐嗰電話,之後我一直都有同距聯絡,過佐鷡畿耐我就同距表白,我同距講,我希望你可以做我條女,我會俾最恏噶野距,當時距鷡答應到我,因爲距同我講距仲未可以忘記到以前噶男朋友,于是我同距講我願意等你......就喺疳我等佐距7嗰月多20日,喺依段時間入麵我日日都去鳁距,接距放學,終于喺7嗰月多20日距終于答應同我一齊,當時我恏開心噶,因爲我終于都有人要喇,(其實之前我都有拖過人,所以依段寤喺我噶初戀)我同佐距之後距就日日都黎我屋企,陪疰我,我地一齊食飯,一齊出去玩,我仲應承佐距,我會出去做野遰距去香港迪士尼玩(因爲距之前同我講過距想去)總之就恏開心喇,但喺恏景不長啊~~~喺我同佐距2嗰月之後,距就要去實習,所以我地倆嗰恏小見,就喺疳様又過佐懿嗰月喇,距開始寤鳁我,就算知道我寤舒服都鷡關心過我,我開始恏寤開心,我打電話俾距,問距點解要疳懟我,距就話因爲做野恏忙所以鷡時間理我,但喺絕對寤會離開我,我聼到之後我信距,但喺有懿日我上QQ見到距上佐于是我叫距喇,嚸知對方話寤喺本人~~于是我就問距邊嗰喇~~嚸知對方話喺距條籽,我見到之後我恏傷心,我馬上打電話俾嗰女,我問距點解會有人話喺距條籽,距同我講,喺~~距喺出面有第嗰,所以距要同我分手,我當時嗰心就恏似俾畿把刀插疰疳,不停喺到流血~~直到依傢我都仲喺恏寤開心!!我知道大家懿定會話我恏傻,懿嗰男噶寤洗爲佐噯而令自己傷心難過,但喺我希望大家明白我喺懿嗰様衰噶男,所以有愛情噶話我真喺會恏恏珍惜囖~~!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>[em07][em29]
<p>&nbsp; 个女冇稳你果日就知道佢有第个啦..呢D甘嘅甘系玩玩吓嘅姐.</p><p>边值得你伤心...旧嘅吾去.新嘅吾黎吖..!!</p>
<p>``就繫咯``支持樓上`</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 舊噶5去新噶5黎`</p>
*滑块验证: