Ee23时尚网

登记注册
搜索

[求助]唔知点解down唔到歌~~有无人可以帮下我??

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 唔知点解依家我都down唔到歌`~~有无人可以话我知点解啊??无论我单击下载定右键另存为,又或者用下载软件都无用~~都係down唔到~~哩个问题大概一个月前就已经係咁啦~唔知有无人同我一样呢??知道点解嘅人唔该讲声我知啊~~唔该晒!!!^_^</p>
<p>请检查自己的设置或网络</p>
<p>同樣down唔到嘢啊~~~</p><p>揾人講解下吖~~唔該~~~</p>
<p>請詳細說明....</p><p>到底係得一個主題down唔到..</p><p>定係全部都down唔到</p><p>仲有..伱down歌前畱意下嗰日期..</p><p>因為為佐節省空間..我哋會定期刪除..</p>
<p>係FTP果D都DOWN唔到啊~~~</p><p>都係新果D歌~~</p>
<p>我係"新歌速递"嗰度down唔到~~其他就无试过啦~我down嗰D都係新歌嚟架~但係都down唔到囖~~係全部都down唔到喔~~我个个都回复试过`~但係都係唔得~~唉....help me ,please~~!thank you~~</p>
<p>我啱啱試過....而速度都去到50~60k握</p><p>奌可能down唔到呢...伱唔信..我可以剪圖畀伱睇啵</p><p>係咪伱哋嘅網絡問題呢?</p>
<p>我又系DOWN唔到啊~~~之前都OK嘅,但系呢几日就DOWN咩歌都唔得啦~~</p><p>又无改过D设置,点会甘架~~~唔该稳个人答下啦~~~</p>
<p>因为无左以前个FTP拉.所以下载系麻烦D咖拉.</p><p>我地依家已经尽力稳梗一个好既地方上传歌拉.</p><p>依家我用梗既.应该无问题挂.</p><p>有问题就直接问我.</p><p>不过可能回复可能会耐D.</p><p>因为进排唔系好得闲.</p>
*滑块验证: