Ee23时尚网

登记注册
搜索

[原创]我讲吓我自己嘅亲身经历

<p><font size="4">吾知有冇人睇呢?...</font></p><p><font size="4">介绍人物先...</font></p><p><font size="4">鸡就系我啦.....只猪就系女主角.....祖.就系我最好嘅兄弟</font></p><p><font size="4">仲有好多..不过吾系好重要..到时讲先介绍埋.</font></p>
<p><font size="3">记得果阵系初2第二学期中段</font></p><p><font size="3"></font></p><p><font size="3">吖仪话介绍女比我识(吖仪系同班同学.仲同过我添,不过果阵散咗.仲系好F)</font></p><p><font size="3">me:好吖..快D啦...几时介绍比我吖..</font></p><p><font size="3">仪:今晚番去发佢个Q比你啦...不过你依家系初1有条女咯喔..你吾惊咩?</font></p><p><font size="3">me:有乜好惊吖..吾比佢知就系啦..就今晚发比我啦..</font></p><p><font size="3">仪:好吖..</font></p><p><font size="3">放咗学同条女行番去..到咗分叉路口就分开啦....</font></p><p><font size="3">me:听日照旧啦..</font></p><p><font size="3">萍:得啦..吾好迟到添吖....米先我吾放过你吖..(系我条女)</font></p><p><font size="3">me:得啦...你顾店你自己先啦..</font></p><p><font size="3">萍:哦..甘好啦.听日见.拜</font></p><p><font size="3">me:嗯.拜</font></p><p><font size="3">终于番到屋K啦..啦啦淋开机....开机果阵就叫到吖仪上Q啦..跟住就快D叫佢罗个女个Q..</font></p><p><font size="3">我问吖仪:个女点嘅?好吾好人嘅?个样点架...........一轮嘴问落去..</font></p><p><font size="3">仪:你自己同佢沟通吓米知咯...</font></p><p><font size="3">me:好..吾该晒</font></p><p><font size="3">跟住我就加咗果个女个Q啦...加之前梗系睇吓资料先啦....</font></p><p><font size="3">哇..大我一岁嘅..不过吾知系真定假嘅呢...等佢上先问吓佢...</font></p><p><font size="3"></font></p><p><font size="3">过咗半个钟倒..佢终于通过验证啦...</font></p><p><font size="3">跟住我就好快甘Q佢啦....</font></p><p><font size="3">me:Hi...放学啦?</font></p><p><font size="3">佢就系只猪啦...</font></p><p><font size="3">猪:系吖...你系边个吖?点解你会有我个Q嘅.?</font></p><p><font size="3">me:我同学比我米有咯..系咪吾中意先?</font></p><p><font size="3">猪:吾系..得闲米倾吓计咯....</font></p><p><font size="3">me:嗯..你资料写D岁数系真嘅??</font></p><p><font size="3">猪:系吖..有乜甘出奇..?</font></p><p><font size="3">me:冇..问吓姐...你有冇相吖?</font></p><p><font size="3">猪:er....有吖..不过我好丑样嘅...</font></p><p><font size="3">me:吾紧要啦..发黎睇吓...</font></p><p><font size="3">10分钟后..佢发咗张相..</font></p><p><font size="3">me:吾系喔..几靓女吖..你谦姐..</font></p><p><font size="3">猪:系挂系挂.....吾讲啦..我落啦..复习吖..</font></p><p><font size="3">me:哦..甘好啦..再见..!</font></p><p><font size="3"></font></p><p><font size="3">到咗听日啦...我都系照旧甘同条女一齐食完早餐就番学...</font></p><p><font size="3">番到学校......我问仪:佢都几好倾喔..个样都吾错吖..</font></p><p><font size="3">仪:吾系你古..我介绍嘅喔....</font></p><p><font size="3">me:知你叻啦....</font></p><p><font size="3">呢断日子过咗2.3个月啦..冇乜变化..</font></p><p><font size="3">同猪真系乜都倾吖...大家都开始了解对方啦..</font></p><p><font size="3">跟住.............</font></p>
<p>第一次写..写得吾好吾好见怪..不过都系真系真事..</p><p></p>
<p>繼續出拉````very期待`````````哈哈</p>[em17][em17][em17]
<p><font size="3">仲有2个星期就考试啦..考完试就有得放假啦..</font></p><p><font size="3">不过对于我都吾系读书嘅人..对于考试.跟本就吾洗紧张....</font></p><p><font size="3">上课果阵..我哋班D人叫我吾上课去踢波....跟住我特登话吾去啦..我要听课...</font></p><p><font size="3">佢哋话..你扮鬼吖..你听吖周公课吖??快D啦..差一个人咋...</font></p><p>(逼于冇奈甘就去咗啦..{其实系想去嘅..哈哈})......</p><p>因为系最后一堂课踢完波..所以番屋K果阵都周身大汗......</p><p>放学仲有一个使命..就系同条女番去...(感觉我已经对佢好烦啦)</p><p>萍:你又吾上去踢波吖??成身汗啦..一阵又感冒啦..</p><p>我:上课我都吾听架啦..不如去踢波..感冒米感冒咯..又吾系未试过..怕咩姐..</p><p>萍:甘你自己中意啦..我都理吾到你嘅</p><p>我:嗯</p><p>一路上..个嗯就系最后果句..到咗平时嘅分叉路口..连讲拜都冇讲就番咗去啦...</p><p>番到最舒服嘅屋K啦.入到屋门口..梗系第一时间开机打机先啦....</p><p>点知开机就见到佢上咯喔..</p><p>我同佢讲:今日甘早放学嘅??你逃课吖?</p><p>猪:我D甘乖嘅学生点会逃课喔....今日....&nbsp;&nbsp;&nbsp; (吾记得咗)</p><p>我:我今日有D吾开心吖..我觉得我依家条女开始对佢有D烦啦..</p><p>猪:吓?我帮吾到你嘅喔....你吾介意就讲晒比我听吓.</p><p>就甘.我就讲晒比佢听啦....</p><p>跟住佢就系度安慰我话点点点...</p><p>我觉得..根本都冇用..解决吾到问题嘅..不过我对佢好似有小小好感甘..自己觉得系幻觉黎嘅姐..冇事嘅</p><p></p><p>两个星期就甘过去啦...试都考完啦.而我同萍之间嘅事都未解决到...不过我好想同佢讲我哋分手..</p><p>但系我次次想讲佢都转咗话题..我真系吾知点算好...到咗暑假啦..我冧呢段时间应该可以冲谈挂</p><p>日子一日一日甘过去..我就一日系屋K玩网GAME...(以前初中系玩架啦)</p><p>不过萍屋K冇人就会叫我过去架啦.(我屋K日日有人所以去吾到).1个星期1日倒...(其实我真系吾想去..不过果阵未学识点推)</p><p>有一次..佢叫我过去..我就罗D碟过去睇..睇睇吓..佢望住我..我扮吾知甘继续自己系度睇..</p><p>萍:点解次次我望住你.你都吾肯望过黎..你究竟系咪真系中意我嘅?</p><p>我:吓?我睇紧喔..吾好意思吖...我梗系中意你啦..(果阵都系玩嘅姐)..跟住就轻轻甘嘴咗佢一下..话..得啦挂.</p><p>萍:甘就想我放过你?冇甘易吖..</p><p>我:甘你想点吖..大小姐..你系咪想我强奸你先安乐..</p><p>萍:哇..你只咸湿鸡吖..你就想啦..我想点..你知嘅..</p><p>我冇再讲任何野..因为我知佢想点...跟住我坐咗过去揽住佢.系度嘴佢...佢都好投入...</p><p>呢个时候.我讲咗句:坐系度好辛苦吖..不如去你间房咯..</p><p>萍:好吖..我都想舒服D.....</p><p>跟住就入咗佢间房....因为我吾系第一次入佢间房..所以.我对佢间房都好熟架啦..入面乜野都知..</p><p>入到去.我捉住佢训系佢张床度..佢好enjoy甘训系度..跟住我就嘴佢...然后只手就申入佢间衫度....</p><p>我觉得甘样仲未够..然后就除咗佢间衫..成身裸体.我都一目了然...</p><p>我问咗一句:你想吾想同我做吖.?(我系正人君子黎架)</p><p>萍:up咗up头...</p><p>果次系我嘅第一次都系佢嘅第一次....</p><p></p><p></p><p>跟住下回分解..</p>
你寫几長嘎?我見到d字都驚啦
我都吾写几张..不过..真系几长吓..!!
我以后分短D黎写啦..废事睇到你哋眼都花埋..!![em06]
<p>几好t啊..!5错..</p><p>gc啊..!~/继续辣.!~</p>
<p>今日打完波番黎好攰吖...</p><p>听日再发多D..!!</p>
<p>你成日GC我..我都GC你先..</p>
5555~!无得t....[em07][em07]
<p><font color="#f709f7">感你个头象系米你中意裹个女离噶?</font></p><p><font color="#f709f7">GC下你先~继续发拉~</font></p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>樱+仪</i>在2006-10-20 9:32:00的发言:</b><br/><p><font color="#f709f7">感你个头象系米你中意裹个女离噶?</font></p><p><font color="#f709f7">GC下你先~继续发拉~</font></p></div><p>果个就系吖仪啦..</p>
我继续啦..!!
<p><font size="3">暑假净翻三个星期..经过果次嘅第一后,,通常我去佢屋K都XXX</font></p><p><font size="3">但系对佢嘅感觉就越黎越吾存在..(吾知呢D系咪叫有性冇爱呢?)</font></p><p><font size="3">得番三个星期梗系玩尽佢啦..</font></p><p><font size="3">呢日我打电话比祖(姐系我个哈兄弟)..问佢今晚有咩节目</font></p><p><font size="3">祖:你想去边吖..一系叫埋佢哋去玩咯..记住吾好带你条女.(因为佢好憎佢)</font></p><p><font size="3">我:好..今晚10点牌访等..得啦..带佢去死咩...</font></p><p><font size="3">到咗今晚10点啦..佢哋都黎晒啦..然后打的去咗某间吧..果晚大家都玩到好颠好醉..东瓜(兄弟之一)突然醉醉哋甘同我讲:今晚沟番条女番去卜啦..我果阵彩佢都傻..玩到2.3点散场..大家都走咯.有D兄弟带个女番屋K.......</font></p>
<p><font size="3">系呢三个星期..平均3日去一次..我跟本都冇稳过我条女..日头我就训觉..跟本好似冇去存在甘..</font></p><p><font size="3">而同猪都冇乜点倾计......</font></p><p><font size="3">系开学嘅前几日..祖问我去吾去吖星度玩..我心冧..反正都快番学咯.甘就随便甘应承咗佢啦.(吖星系去玩果阵见过一次)</font></p><p><font size="3">下就果阵..我同祖去咗吖星度..见到佢哋3个麻凹佬系度等我同祖..打咗声招呼后我哋就一齐去网吧啦.</font></p><p><font size="3">我上Q见到猪都系度..因为我同佢哋打机我冇理到佢....</font></p><p><font size="3">打完快走啦....我先见倒佢讲嘅野:你好耐冇上咯喔.......系边吖?......做咩吾理人吖..</font></p><p><font size="3">由于我快走.我随便答咗几句:我系赤岗吖..同朋友一齐..我得闲飞短比你啦..</font></p><p><font size="3">到咗夜晚..有件事终于发生啦..!!</font></p>
<p><font size="3">到咗11点几快12点啦..食完宵夜..佢哋都觉得好闷....</font></p><p><font size="3">佢哋叫咗2个女黎..叫吖祖都叫D黎..祖就叫咗近呢头嘅网友黎..</font></p><p><font size="3">全部黎到啦...我见到佢哋嘅第一印象就系一个字...姣</font></p><p><font size="3">我哋差吾多咩都玩过..玩到1.2点啦..</font></p><p><font size="3">突然星个F话..不如玩kiss咯..够吾够担先..(果D女冧都冇冧就甘话好啦.</font><font size="3">)..我同祖都冇咩异议</font></p><p><font size="3">玩到每个人都同每个人嘴过..但系有一个我同佢嘴..佢好似吾想放甘..</font></p><p><font size="3">到咗3点啦..大家都玩到攰晒..大家都要番去训啦..</font></p><p><font size="3">我同祖去吖星屋K..果2个就各番屋K..而D就话夜过头惊屋K人闹..所以冇番去..有两个同佢哋番去..其他两个就跟咗我哋...</font></p><p><font size="3">番到星屋K..我同祖同两个女都好攰..祖同另外一个女训系床度..因为张床吾够大..我同另外一个女就地训咯..(隔离果个女就系之前嘴好耐果个)吖星就系度打机..</font></p><p><font size="3">到我差吾多训着果阵佢拍拍我..问我叫咩名..我哋倾吓倾吓就知道晒大家都野..原黎佢叫吖莹...虽然个样吾错..不过吾系我中意果类..倾完就继续训啦.(果晚我系揽住佢黎训噶)</font></p>
<p><font size="3">到咗第日醒咗..已经系下就2点几啦..醒咗先发觉原来我系第一个醒架啦..</font></p><p><font size="3">我见部机冇人玩..我就过去开咗个Q..见到只猪..跟住我果阵吾知点解会同佢讲..话:我好挂住你..我条女都冇挂就系挂住你之类果D野..我同佢讲话要佢同我一齐..</font></p><p><font size="3">猪:吓..吾好讲笑啦..你有女架啦..我吾会做第三者架..</font></p><p><font size="3">我:好..我番学就同佢散..</font></p><p><font size="3">经过我嘅甜言蜜语之后.佢终于应承咗如果我同条女散咗就同我系埋一齐...</font></p><p><font size="3">倾完.我就叫醒D人啦..食完饭我同祖同埋果两个女就各自番屋K啦..</font></p><p><font size="3">不知不觉..时间已经到咗快开学嘅倒数第二日啦..大家都建议话去玩埋最后一晚..佢哋话一人叫一个女去玩.</font></p><p><font size="3">本来我想叫只猪去嘅..不过佢系乖女..肯定吾会去果D地方.而我条女就冧都冇冧过佢..然后我冧起果晚果个莹.....跟住就带咗佢去啦..</font></p><p><font size="3">果晚大家都好尽情甘玩..玩完.个个都同个女走啦...</font></p><p><font size="3">祖问我:我同个女去开房喔..你点吖..?</font></p><p><font size="3">我:佢哋全部都系吖.?</font></p><p><font size="3">祖:系吖..</font></p><p><font size="3">而我冇得简之后都同咗吖莹去开房..(讲明开房..梗系有做果D野啦)</font></p>
跟住呢?[em05]
*滑块验证: