Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: ゛臭﹖鷄

[原创]我讲吓我自己嘅亲身经历

拿~呢D就係壞人拉~鉲鉲`!
<p>哈哈..我系坏人..我怕谁..哈哈</p>
<p><font color="#e61abd">我觉得啊仪仲对你FEEL感噶~</font></p><p><font color="#e61abd">GG</font></p><p><font color="#e61abd">你最后有无同啊猪啊?</font></p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>樱+仪</i>在2006-10-21 17:42:00的发言:</b><br/><p><font color="#e61abd">我觉得啊仪仲对你FEEL感噶~</font></p><p><font color="#e61abd">GG</font></p><p><font color="#e61abd">你最后有无同啊猪啊?</font></p></div><p>冇架啦..系好朋友姐...!!</p>
<p>想知我有冇同佢一齐..米继续睇落去咯..</p><p>仲有好多曲截架..</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>゛臭﹖鷄</i>在2006-10-21 19:42:00的发言:</b><br/><p>冇架啦..系好朋友姐...!!</p></div><p>糸咯..俄都覺得握~~!</p>
<p>&nbsp; 快D寫落去啦!好想知吖!唉···又就快要繙學啦!</p><p>樓主E+仲繫初中生吖?&nbsp; 識甘多也嘎?物五見啊瑩齣現嘎?</p>[em44][em39]
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>→○懵樂</i>在2006-10-21 20:35:00的发言:</b><br/><p>&nbsp; 快D寫落去啦!好想知吖!唉···又就快要繙學啦!</p><p>樓主E+仲繫初中生吖?&nbsp; 識甘多也嘎?物五見啊瑩齣現嘎?</p>[em44][em39]</div><p>我依家职3啦...吖莹迟D仲会出现嘅..你继续睇啦...今晚出多一编.</p>
+油
<p><font size="3">时间一日一日甘过..1个星期.2个星期........我同猪都无论咩情况都保持日日倾电话....果阵都倾都几开心噶</font></p><p><font size="3">而我好耐都冇去蒲过啦..可能系佢影响咗我....</font></p><p><font size="3">不过有一晚祖佢哋死都叫我出去....以前佢哋叫我.我都推晒..不过呢晚.就吾知点推..祖黎咗我屋K...叫我出去...唉....因为我吖妈认为佢系乖仔..所以我吖妈都赞成我同佢出去...我吾想猪担心..所以冇同佢讲</font></p><p><font size="3">果晚...去到..吖莹吾知点解坐咗系度..我问祖佢点解系度嘅??</font></p><p><font size="3">祖:叼你咩..佢系你条女黎架嘛..佢吾系度边个系度...</font></p><p><font size="3">我:死咯死咯....唉..算啦...</font></p><p><font size="3">做到埋去..莹就问..你做咩甘耐都吾稳我吖..挂住沟女吖?得啦你....</font></p><p><font size="3">我:冇吖.边系姐.....</font></p><p><font size="3">倾吓倾吓..猪就打电话黎..因为入面好嘈..我吾敢接电话...比佢知实闹死我..UP咗佢又打..最后我机都关埋....系果晚..D人死甘罐我..话我好耐冇出黎..最后我比人罐到呕咗..不过仲有3分醒....散场啦..大家都走啦...祖讲咗句:嗱.莹你照顾吖鸡啦..今晚佢就交比你啦..我哋走架啦..</font></p><p><font size="3">莹:死啦..甘我同佢去边度训吖???.....</font></p><p><font size="3">祖:去佢屋K啦..我带你去啦......</font></p><p><font size="3">点知佢真系黎咗我屋K.....果阵好夜..我屋K人都训晒啦....我个头仲晕晕哋..凉都冇冲就滩系张床度..关咗门.....佢就训系我隔离....过咗一阵..佢用佢嘅双唇诱惑我..而我借咗D酒意就同佢发生咗第二次....</font></p><p><font size="3">早上起身..好彩我吖妈去咗买送...跟住叫佢快D着番D衫走啦..咪先比我吖妈知就麻烦啦.....</font></p><p><font size="3">送完佢出去搭车..我就番屋K啦......我呢个时间好担心..担心琴晚我吖妈吾知听吾听到D声.....吖妈终于番黎啦...入到黎都好似平时甘煮饭..冇闹我....我成个人松晒...</font></p><p><font size="3">冧冧吓..仲有一件事..</font></p>
次次都講D五講D噶![em01]
<p><font size="3">仲有就系琴晚UP咗吖猪好多电话.......</font></p><p><font size="3">我开咗机..见到5条短信....内容吾系记得好清楚..都系话..做咩吾听我电话..好担心你果D...</font></p><p><font size="3">然后我即刻打番电话比佢...佢接咗好似好嬲甘..佢话:你知吾知我琴日为咗等你几点先训吖?</font></p><p><font size="3">我:吾知吖....我都吾想嘅..我手机冇电自动关机吖...冇嬲啦..</font></p><p><font size="3">猪:我琴晚等你等到成点先训吖..哼...</font></p><p><font size="3">我心冧..(成点姐..我都3点几先训啦..你果D算得系咩)</font></p><p><font size="3">我氹咗好耐先氹番店佢..仲应承过佢..冇电都要系屋K打番电话比佢..(女人真麻烦)</font></p><p><font size="3">{佢哋终于都碰头啦}</font></p><p><font size="3">有一日...我同猪系出面行街...本黎倾得几开心嘅....点知杀出咗一个莹出黎...我见到吖莹同埋个女一齐行..我哋系面对面甘见到..我同莹都停咗落黎..猪问我..做咩停系度噶?..</font></p><p><font size="3">我:冇..继续行啦...</font></p><p><font size="3">我哋郁..吖莹都冇郁....系我差吾多穿过去嘅一杀那...我感到有少少忏悔..觉得对佢哋吾住甘.....于是我冇理..继续行....我同莹都有5.6m远来...我吾想发生嘅事终于发生咗...</font></p><p><font size="3">佢大声叫:黄XX...你吾系甘就想乜事都冇发生吖嘛......我停低咗..同猪行过去..3口6面甘同佢哋清楚..</font></p><p><font size="3">最后莹:好..得..你好野..我会记住你噶...</font></p><p><font size="3">呢个时间一个解决咗我自己就得架啦...点知猪佢系度喊..唉..天吖..我最憎女仔喊架啦..点算吖....周围D眼光都望住我哋呢边..我觉得好似比人注视咗D乜野甘..</font></p><p><font size="3">我同猪行到一个少人嘅地方..我同佢讲清楚同莹D事...(吾想讲..系作个古仔出黎..当然冇比佢知道我同佢ml过啦)</font></p><p><font size="3">成粒钟佢先比我讲店咗...唉...天都黑啦...同佢食饱个肚就番归啦...</font></p><p><font size="3">自从果次之后..我都冇去四围搞搞震啦....日子一日一日甘过..到咗寒假啦.....又有件事发生咗..!!</font></p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>→○懵樂</i>在2006-10-22 9:24:00的发言:</b><br/>次次都講D五講D噶![em01]</div><p>我打紧字吖嘛....要时间噶</p>
<p><font color="#ee11c2">无拉,禁小</font></p>
<p>物柑哆事髮生噶~~!..俄琳倆秂踫麵果陣肯定恏尷尬..</p><p>柑菿佐寒假尓糸咪變番乖釨呢`!?鉲鉲~!</p>
樓主邊度架?[em01]
<p><font size="3">寒假第一个星期都系响屋K.........</font></p><p><font size="3">第二个星期..吖祖叫我去稳野做....跟住我哋两个就去咗我哋成日系果度买鞋果度做罗鞋...(位于上九路果个车站间志丰最大果间)</font></p><p><font size="3">吾系介绍人哋果D吖..系人哋要咩鞋就上去仓库罗果D..</font></p><p><font size="3">就系甘..我就冇得同猪见面啦..不过有阵时佢都黎买支水比我嘅.........</font></p><p><font size="3">.做野真系好辛苦吖..寒假甘冻都除净一件衫..出埋汗..1日要跑3.400层楼..罗命吖....又要记鞋嘅编号...晒脑斤晒体力...</font></p><p><font size="3">因为做野好攰.早上10-夜晚9点先走得..所以我都冇同猪倾电话啦......</font></p><p><font size="3">有一日..因为好忙...介绍卖鞋果D吾够用..老板娘叫我:辉仔...你去帮人试吓啦.....</font></p><p><font size="3">老板娘嘅话点可以吾听呢..唉..逼上梁山啦.......跟住见到系个女嘅..我问佢.呢对男装嘅喔..吾系你着吖嘛?</font></p><p><font size="3">佢:梗吾系啦.我买比我细路嘅..不过我吾知佢着几码吖...不过佢好似你甘高倒啦....</font></p><p><font size="3">我:哇..甘你细佬米好高.....我帮你试啦..应该都差吾多嘅姐..如果番去吾啱你罗番黎换啦...我认住你..</font></p><p><font size="3">我帮佢试完就走咗啦...!!.........</font></p><p><font size="3">过咗两日....佢真系罗住对鞋番黎...心冧..死啦..又麻烦啦.........佢罗住对鞋入黎..佢同D人讲..对鞋吾啱吖..可吾可以帮我换吖.?.....红姐(女职员)话:你几时买嘅..做咩好似未见过你嘅...</font></p><p><font size="3">佢:我前日买嘅.....你哋呢D话吾啱可以番黎换吖嘛...我米番黎咯.....我见到件事甘..就出咗黎..果句系我讲嘅..我帮佢换啦..红姐..吾介意吖嘛.?</font></p><p><font size="3">红姐:吾介意..吾洗烦到我就得啦.......</font></p><p><font size="3">讲完我就帮个女换咗番落黎.....比咗佢之后..佢冇走..系度睇女装D鞋..我行咗过去..问佢:又买比边个吖.?到你吖妹啦.?..</font></p><p><font size="3">佢:梗吾系啦..我睇吓之嘛..我买比自己吖.....</font></p><p><font size="3">我觉得同佢几好倾甘..跟住就问佢罗咗个Q啦...........收工我就番屋K加咗佢啦..!!</font></p>
好花心姐妳都!
拿~呢d就係見異思遷拉~鉲鉲~!
鉲鉲..週街識囡釨~~!!
*滑块验证: