Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: oobusy

我真系好伤

仲要问咩,都做晒出黎喇
穩個好男人五容易啊.
好再我五识咩也叫做感情姐,,,五使烦
好彩你稳倒喇
我先唔信你唔识
废话。。识葛话何来五大皆空啊。
就唔信你会
我会啊,得未啊?
米甘恶好啵
我都无恶啊。。。有无好女仔介绍啊?样五需要话好靓。。识霖就得葛了
自我介绍下先得咖~~~~`仲有,咩为止识霖呢,个个都有自己噶霖法咖喇
本神,姓丁,名神。英文名叫dingson。行年20.性别男。家住系佛山葛某一个小角落、家中有屋又有田。生活乐无边。可惜系个单身汉,标准身材。系相貌一般葛下面有一颗热辣辣葛心。一口流利葛广东话和国语可以与周杰伦对话。操住一口半生熟葛英语可以和外国佬进行一声简单的问候。身高无姚明高。无曾志伟矮。爱好广泛。有独立葛思考能力和工作能力。可以自己养活自己无需伴侣照顾。喜欢对象为女性。识霖就系话比较孝顺啊只。就甘多
我仲慘過你!
我鍾意咗一個女仔好耐啦!
我爲咗佢做佐好多嘢!
就系佢生日嗰日,我同幾個f同佢慶祝,我爲咗佢嘅生日準備咗超耐。
嗰日我哋唱k,我唱到我嘅飲歌嘅時候,佢講佐一句“我愛你”
一句我等咗好耐嘅説話,但系好明顯,佢系亂講嘅!
我幾開心咖當時。
但系當我哋去下半場嘅時候,佢嘅打令出現咗。
而佢哋系我面前超級sweet,又攬又錫咁,簡直系喺度攞把刀捅我咁,恨不得我即刻死!
佢明知我對佢點,但系佢從來都冇珍惜過我對佢嘅好!
嗰刻,我真系好傷心............
我嗰幾個F驚我唔開心,擔心我,佢哋會好快咁搵藉口帶我走!
我真系好想知,佢系咪真系好想見到我咁樣爲佢唔開心!
依家,佢同佢嘅打令好sweet,我都會覺得好開心。
我只系希望,我可以繼續做佢嘅盧俊文,好好咁默默咁爲佢付出!
明知人有男朋友仲要学人付出甘多。。死蠢
回复 34# 丁神

你話我啊?
我都知我自己死蠢,但系我自己都唔想咁,好想放開,但系就系放開唔到!
点sell你啊,有无特点啊
回复 35# 俷湯圜
其实好多时,要学下自欺欺人
特点就多了。。我葛优点同缺点一样。都系无葛。。甘已经足够了
回复 37# oobusy

嗯嗯!呃自己,而有可以忘記佢,咁就呃下自己啦!
回复 38# 丁神

服左你啊
*滑块验证: