Ee23时尚网

登记注册
搜索

求下妳地....入離睇下...幫下手啊....

jy02924337 该用户已被删除
e+夜喇``聽日先睇喇```
jy02924337 该用户已被删除
<p>唉~~</p><p>但是如果你同距讲左几次一起番距都话无可能,敢我觉得距真系未放嘚底咯</p><p>中有就系如果你一路都系敢噶话,距会开始讨厌你,同疏远你噶。</p><p>有时中意五一定要系一定噶~</p><p>只要曾经拥有过就嘚拉</p><p>米当留番个回忆咯</p><p>如果距真系中意你点都会同番你一起噶~</p>
<p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我覺得你都仲係有機會嘅.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 努力喇.</p>
<p>哦..原来系甘噶.!</p><p>你试下几日唔理距咯,如果距仲中意你呢,</p><p>距会觉得好唔自在噶.就会稳翻你噶拉!!</p><p>呢招好有用!!</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>[em01][em05][em15]
<p>哇~~好長啊!!!不過...距應該喺仲中意妳伽!!但喺...要錫人多D#</p>[em40]伽油!!!啊~~~
<p>悟好成日稳住距。。。系必要既时候就发短关心下距。。你都话落雨你送遮比距。。距好感动啦。。甘你觅做多几样野感动距啦。其实个女仔依家系考验紧你对距既关心啊。。你有机会噶。。有希望噶。。努力啦。</p>
<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 唉...都唔g 讲嘚咩......</p><p>sorry''''''''帮伱唔到``</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 继续做d感动巨嘅野!'</p>
<p>用你噶行动再一次感动巨咯</p><p>&nbsp;&nbsp; (我都系甘噶)</p><p>&nbsp;&nbsp; 筑你好运</p>
<p>唉....樓主....妳發貼都繫葙人同妳講仲有希望啫.....</p><p>其實仲有無希望..妳自己都恏清楚....</p><p>妳呢種情況我都試過...有一種痛凈繫得呢自己知...妳一定要一個人承受...</p><p>我散咗都7嗰月啦..我都仲愛佢...</p><p>妳加油啦...就算做5番情侶..妳都要做番朋友...</p><p>唉...我真繫恏明白妳感受...都5葙哆講....</p><p>愛佢...選擇放手啦...愛5一定擁有..</p><p>妳衣傢凈繫可以選擇放手...佢先睇得起妳...或者咁仲有希望...</p>
<p>&nbsp; 其实&nbsp; 爱情不是靠感动的&nbsp; 如果靠感动挽回的爱情不会长久,&nbsp; 不过我觉得楼主你都是选择放手,其实爱一个人不需要拥有.</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp; 如果你日日烦住果个女&nbsp; 更加会令到果个女讨厌你.&nbsp; 说得不好不要介意啊.</p>
唉... 繼續努力啦!
LG,首先系俾个人意见你之前,我要闹下你,点解系你happy既时候,你完全无理过你条女既感受,呢样你真系大错特错...
女囝既感情线真系好细微,你想知道你地究竟可唔可以再系翻埋一齐,我相信无人可以俾到答案你,如果你真系唔舍得距,放唔低距,就要系某一方面改变下自己,谂谂到底你身为男友,有无做足本份,好多野唔系靠表面功夫咖,靠把口讲讲就得...做任何一样野你都要罗个心出黎,好多野并唔系失去左之后,后悔就可以挽救到...希望你自己好好谂清楚,究竟自己系咪真系真心爱距,你先摆出黎讲,如果系,我相信所有人都会祝福你,无人可以教你点做点做,呢D野唔使教咖,你用心去做,相信距会感受到。。。
*滑块验证: