Ee23时尚网

登记注册
搜索

[原创]是我太傻了吗????

<table width="100%"><tbody><tr><td valign="top" height="200"><span class="px14"><font color="#c83c00">&nbsp;是我太傻了吗?为左爱情失去左友情。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;是我太不争气啦,令身边的朋友好失望。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;真的只能同你地说声“对不起”,我知道就算再多既“对不起”都无用,因为我令你地太失望啦。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;之前因为同我男朋友们分手,在响呢件事入边,你地都好支持我,仲同我出头,安慰我,亦因此我地之间既友情大增。可惜,我好五争气,吃回头草,竟然半年后原谅左了距,同返距一齐,我知道我甘样做,令你地之前为我做的,都白费哂,令你地做左一D多余既事。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我真的好五愿意因为有了爱情就失去友情,假如在最后紧要关头,要我选择两者之一,我可以同你讲我会选友情,但五是在呢D时候,我希望五洗做出选择。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我都好嬲自已点解甘五争气,之前俾距伤害得甘深,做左对五住我既事情还同返距一齐。其实只怪我太好胜啦,一直以来我都好五甘心,点解说分手既人是距,更不甘心既是距为左第二个女仔而同我分手,呢件事一直以来是我接受不了,我竟然输俾一个无论样貌,还是其他的,个女仔有边一点比得上我。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;到左某一日,你竟然同我讲“你后悔当初同我分手,先加先明白有D野失去左先知道珍惜............”。其实个时同返你一齐既心态,都因为我好胜,要从个个女仔手抢返你过来,我要证明无论边一方边我都你强,距爱既是我而五是你,将距抢过来后就同距讲分手,深深甘样伤害返距一次,要距都尝试下我当日所受的。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;一齐后,我慢慢甘发觉,我原来还放不低你,还很爱你,不过因为呢个选择,我付出的代价也很大,我失去左身边既好朋友。我在距地面前,我无办法抬起头来,我真是好惭愧,对不起当日你地为我出头,为我做既所有事。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;现在我地既友情全部变了,由最好既朋友成为最熟悉的陌生人,亦成为我既遗憾,每次见到你地,我个心都好痛,你既冷言冷语,说话里的单单打打,我真的好辛苦,不过呢D都是我应该受的,所以我无半句怨言,亦都五会反击,只希望有一天你既口气落左,会原谅我,在我心里你地永远都是我最好既朋友。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;有一句说话想你地讲“我没有因为选择了爱情,就放弃友情,只是友情逼我喘不了气,是友情逼我放弃我原本很不愿意放弃的友情,我只知道,一切都五到我选择。” <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;点解我心里的痛无人知,我心里的难处无人谅解,就连男朋友都五明白我,我真的好累好累,眼泪总是在心里流~~~~~~~~~~~~ </font><br/></span></td></tr><tr><td><br/><script type="text/javascript"></script><script src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type="text/javascript"></script></td></tr></tbody></table>
<p>如果系真正嘎朋友,無論你做咩選擇都好啦,距地都會支持你希望你開心嘎</p>
上邊講得啱啊[em01]
<p>上上面果个真系讲得好啱~~~</p>
<font size="2">朋友繫無隔夜愁伽~~~</font>[em19][em40]
<p>上上上上面噶讲的啱</p>[em01][em01][em01]
<p>我个人认为`友谊重要过爱情囖`不过前提系真正嘅友情囖```你甘对你朋友`系我都会吾理你啦```我前一阵都同条女散左``之后`我知道距仲钟意我`我都仲钟意距```跟住我想同距系番埋一起``我同我老死讲``距话吾好``距仲话如果我同距一齐就同我绝交``我一开始以为距系害我`但系后黎我先发觉距系为我好`距好早就睇出距吾岩我``同我吾夹`再甘落去都系白费``只会越黎越辛苦````当初我就系信友谊``唉``其实``爱情都冇乜胜或败``就算你抢番距`又可以点啊?甘就赢么~?俾人飞左果个再沟番个仲靓仔嘅`甘又算变个赢啊~?通常`局外人睇得清过我地当局人噶`````好好珍惜你D ~F啦```你用你黎行动黎等距地原谅你啦```</p>
*滑块验证: