Ee23时尚网

登记注册
搜索

用电话可以维持爱情吗?

<span class="px14"><font color="#c83c00"><b>爱情我真系5够胆相信!~!~!~!</b>
                        <br/><b>我好惊会有一日他晤再属于我.</b>
                        <br/><b>我地拍拖分分合合都差晤多有两三年啦.</b>
                        <br/><b>我对渠从来都无变过,从来都无做过对渠晤住D野.</b>
                        <br/><b>渠都知我好中意渠咯,BUT我晤知渠个心系点淋.</b>我真的很爱他 <br/><b>我同渠甘耐(包括散佐果时),就算有人问我,</b>
                        <br/><b>我都一个一个甘拒绝,我份人就系好专一咯.</b>
                        <br/><b>我地E+分隔两地,只系用电话黎维持关系,我真系好胆心渠啊.</b>
                        <br/><b>我惊渠识埋晒D晤三晤四噶人.我又怕渠背叛我同第二个女仔一齐啊.</b>
                        <br/><b>点算好啊.好烦啊~!~!~!~!~!我好想渠会有一日为我改变啊.</b></font></span>
..我嘎距..我都同距分隔2地..我都好惊...我都好爱距..总担心.有一日.距会吾再属于我.吾再要我..即使.距话..吾会..一定吾会分手..会一起好耐好耐....我吾信距离会成为问题..但系..距离真系可以吾成为问题.?......&nbsp;&nbsp;
我觉得维持五会耐咯~敢个女中吾中意你先?
我依家都同距分隔两地喇,不过我相信距5会既!
我都同距分隔2地..我都好惊...我都好爱距..总担心.有一日.距会吾再属于我.吾再要我[em07][em07]
你有这样的想法是正确的,每一个都会这样想,包括我自己在内,我以前都是同男朋友用电话维持关系。当时我都会有这种想法,但现在回想起,我觉得自己好傻,世上又唔是无晒男仔,何必执着。要对自己有信心,你越是这样,你男朋友就觉自己不可一世。[em01]
<p>爱情之间,,,,,,需要两个人嘅互相信任,,,,,</p><p>甘样,,,先会长久......相信巨!'&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 信巨..* 会对伱恏,,,忠心于伱......'</p><p>如果爱情之间只有猜疑...甘,,,,,,,系唔会长久gar'</p>
<p>有同感啊</p><p>&nbsp; 我都惊~!</p>
唉...我都試過...大傢5恏諗咁哆啦....與其日日擔心...不如日日俾信心自己同對方...對方都恏怕架.....大傢不如忘記呢D啦...開開心心咁同佢過恏每一日...要珍惜吖....
<p>两人一起最重要的是开心,你自己都整天毛毛的,不开心.怎能让她/他开心...<br/>他不开心,又怎能让你开心...所以.要长久.就必须有信心.必须让自己开心传给她/他.</p><p><br/>就算分隔两地,只要你们是有缘的,是不会分开的.<br/></p>
<p>枳葽大家真心相愛,距離浯係問題!!<br/></p><p>就睇尓哋之間峟冇苚芯佉維持!!</p>
<p>但是當巨唔係自己的身邊的時候~~</p><p>真是恏怕~~</p><p>怕巨會同巨以前噶釹朋友一齊~~</p><p>我男朋友同我一齊噶時候~~</p><p>巨間學校曾經囿嗰釹是同埋巨拍過拖噶~~</p><p>嗰釹都是放唔抵巨~~</p><p>相隔兩地真是好辛苦~~</p><p>我愛巨甘又點??~~真是怕囿一日失去巨~~</p>
<p></p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 鵝峒佢都係分開兩地牙..雖然佢都應承鵝.5會離開硪.蛋..</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 鵝都繫好驚牙..</p>
<p>好多野5系自己想点就点架喇!</p><p>顺其自然喇!!如果你每日担心 自己辛苦!又或者迷失自我做出D令大家5开心既事甘又何必呢?</p>
怎么样开始怎样过。
<p><font color="#996699">我都系两地情嘎...条女香港..而我就系珠海咖...都没见过面..只系倾电话..都两年几了</font></p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>weijinwu</i>在2007-11-20 16:56:00的发言:</b><br/><p><font color="#996699">我都系两地情嘎...条女香港..而我就系珠海咖...都没见过面..只系倾电话..都两年几了</font></p></div><p></p><p>wa ..無見過面添啊?</p><p>咁奌認識嘎???</p><p>咁都兩年几..勁啊!</p>
妳隨緣喇 愛一個人唔一定要擁有距嘎
況且妳都未見過人地.
拖住2.3年喇..仲有必要甘担心乜...!!
宥d'嘢喺沵嘅始終兜喺沵嘅
5'喺沵嘅點強求兜無苚嘅.
呢d'兜喺秂哋教莪嘅..呵呵
*滑块验证: