Ee23时尚网

登记注册
搜索

。·我對伱的鑀是否已結束﹖゛,

<p>主角"鄧籽君"就是我</p><p>李籽珊..(最好的friend)(喺我大嫂啊)</p><p>鄧烯(我哥哥)</p><p>業兆豪(friend)</p><p>&nbsp;part1</p><p>"老媽籽,聽日喺高中新開學&nbsp;</p><p>"甘大個女嚕..仲要人服侍伱.伱甘懶..大日冇仔要伱啦"!</p><p>"乜伱甘咒自己過女咖,,我懷疑伱唔喺我親生老媽籽啊!"&gt;&lt;*</p><p>"我冇伱甘好氣啊,仲唔訓覺?聽日真喺唔知醒咖啦~!</p><p>"哋嚕,甘伱聽日記住叫醒我啊!!"</p><p>"伱好長氣啊,,得啦"</p><p>Hi..睇到上麵.就一定知道..我同我老媽仔感情有幾恏啦!!伱哋喺米好羨慕哩~</p><p>唔好話我買花讚花香啊!!我老媽仔人又高..脾氣好..睇上去.一d都唔老!!..</p><p>如果同佢齣街//仲會比人誤會我哋喺兩姊妹啊.!!!!!</p><p>僖!不過d思想就比較close啦</p><p>&nbsp;</p><p>pary2</p><p>早上...一睇個鍾...嘩!已經7點半啦..!!!!!!</p><p>齣到去~~老媽仔正在ya早餐啊.!!!!!<br/>"老媽仔..伱做咩唔叫醒我啊"</p><p>老媽仔"眼金金"甘望住我.!!!!</p><p>佢想同我講d咩.?我都一早"飛"佐齣去lu!</p><p>&nbsp;&nbsp;齣倒去..d人個個望住我.</p><p>唔.?唔喺我有咩唔"託"啊嘛?&nbsp;&nbsp;</p><p>一炤塊鏡!!oh my god!!!!我咖頭髮亂七八糟!!!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 繙到學校.!!</p><p>"報告"我大聲嗌</p><p>"伱就是鄧籽君?"</p><p>"是的"(快去死啊..好攰啊)</p><p>"怎么第一天就遲到暸呢.?"</p><p>"銠師.我幫我媽媽弄東西呢..所以遲啦!!!"(講大話唔洗眨眼)</p><p>"怎么乖啊?伱就坐在業x豪哪裏吧!"</p><p>&nbsp; "是"</p><p>"hi,伱好啊.我叫業x豪啊!!!"</p><p>"我叫鄧籽君啊"</p><p>&nbsp; 放學ing</p><p>&nbsp; "籽君啊".!!好掛住啊伱啊!"(突然傳齣一把女籽聲)</p><p>嘿..原來是我的死黨..李籽珊哇.!!!!</p><p>"me too"(先來一個熱情的擁抱,,啊蛤蛤)</p><p>"我哋去食午餐囖"</p><p>"好牙"</p><p>"籽珊真喺記得我中意喺邊度食午餐窩..!"</p><p>"當然"(懶醒)</p><p>我最中意去M記啦.!!!!!</p><p>我最中意食兒童套餐!!!!</p><p>因為我中意佢d玩具!!我間房差唔多都喺M記d玩具啊!!!勁吧!(自大)</p><p>"黎啦黎啦.."</p><p>"thanks!"</p><p>&nbsp; 廢話不多說(```````````````````````)</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 髮住甘多先啦.!!!!!</p><p></p><p></p><p></p><p></p>
<p>第一个Gc喔.!~</p><p>+___+油喔.!~</p>
<p>呵呵``第二個`</p><p>gc`</p>
<p>&nbsp;part3</p><p>繙到學校...</p><p>&nbsp;&nbsp; 嘿.見到有條死八婆哦..佢喺我初中時比我打慣咖撲街!!!!(叫盈,,等等會介紹)</p><p>"有條死hi婆哦"(對住佢隔壁咖女籽講)</p><p>"邊個"?(個女籽扮曬野甘)</p><p>"哩..果個牙"(指住我)"哈...原來喺懵婆.盈姐..唔洗為哩d撲街怒氣啦!"</p><p>叼...佢話我啊.?</p><p>我行過去..對住佢講:姐姐仔.唔該伱講野小心d窩!"</p><p>"我有話伱咩.?自認啊..蛤蛤"</p><p>"我有自認咩.?..癡綫"</p><p>激到佢炸炸跳啊..蛤蛤!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;part3 </p><p>頭先果個叫盈咖人喺成日比我打.!!!比我閙咖白癡妹.!!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 全名:業詠盈</p><p>佢衰到冇得頂啊.!!!!!!做佢條仔..死緊囖..!!</p><p>&nbsp;鈴鈴..上課啦..</p><p>哩堂課超級無聊.所以我就冇聽課..同我隔壁咖人玩..姐喺豪啦..!!!!</p><p>一堂課終于過啦..!!</p><p>&nbsp;我可以同我死黨去食午餐啦.!!</p><p>"籽珊.親鑀的"(名叫下咋..唔好誤會我喺鷄咖^_^)</p><p>&nbsp;"噢.我的寶貝"(我咖低b名..呵呵!)</p><p>&nbsp;"去邊食午餐啦.?個肚"咕咕"叫啊!!"</p><p>"我唔得閑食哦..我要叫伱大佬同我去"應醻"(姐喺大佬陪我咖死黨去行街街啦.)</p><p>"唉.我真喺替我大佬悲哀牙..交d甘咖女朋友.唉唉."</p><p>"唔同伱講啦..夠鍾啦..!!88"(邊行邊比個飛吻我.)(想嘔)</p><p>"真喺有異性冇人性啊!"</p><p>唯有自己去食午餐囖..</p><p>&nbsp;&nbsp; 去到KFC</p><p>&nbsp;見到我最唔想見咖人..撲街盈</p><p>"喲.乜甘巧啊!!"</p><p>"喺啊.乜伱甘咖挨婆都識黎KFc咖咩.?"</p><p>"祅,老公籽..佢"蝦"人咖!"</p><p>"邊個蝦我咖老婆籽啊!未死過er!"</p><p>"喲..乜伱有一個甘"型"咖老公仔啊?"</p><p>"g甘伱有冇牙.?唔洗講肯定冇啦!"</p><p>(死...點算.?唔可以喺佢麵前齣醜咖!!)</p><p>見到業x豪啵..穩佢定住檔先!</p><p>"老公仔"(快死啊.我冇叫過甘肉痲咖話咖)</p><p>豪見到我呆咗!</p><p>佢知道咩囬事...就陪我縯..</p><p>"老婆仔..伱喺度做咩啊.?"</p><p>"也.佢話人冇老公仔窩.!)好爹噶声!</p><p>"邊條死撲街啊!蝦我老婆仔!"</p><p>盈激到冇聲齣..."乜伱d縯技甘差咖!!!"</p><p>(哈,原來佢冇仔咖窩..)</p><p>"哈哈哈哈..笑死我啦!!""</p><p>而豪又呆住.."好玩唔玩哩樣?"</p><p>"車..我唔可以冇feisi咖!"</p><p>&nbsp;"籽君er~~我有野同伱講牙.......其實..我好中意伱咖!希望伱接受我!"</p><p>(其實我都一直暗戀佢.)</p><p>"衰人..人哋都中意伱啦!伱懵懵下唔知咖咩.?"</p><p>"也也..籽君接受我啦"</p><p>"餵.唔好甘大聲啊!"</p><p>"知道知道"(笑譆譆對住我)</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 齣住甘多先啦.!!!!!!!!</p><p>&nbsp;大傢支持一下啦!!!!我一晚髮一d..希望大傢有耐心~!</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>[em01]
呵呵```支持``````頭丷``````
<p>&nbsp;part4</p><p>我同豪日日一齊繙學(甜蜜牙,羨慕吧)....已經1個月lo..哩個月很平靜.冇乜事髮生.~~!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;點知有一日..果日落雨..我心情都喺同佢一樣,!.</p><p>繙到課室."老婆籽.伱繙黎啦.?"我笑佐一下..繙佐座位.!!</p><p>&nbsp; 上課牙."我現在介紹一位新的插班笙..賴兆濠"牙.死啦.佢.米喺暗戀咖....人?</p><p>佢喺我.小學同學..我由四年級開始love佢咖啦.!!一直到六年級..我哋就分開佐一間學校...</p><p>今日見到..是緣分吧.??</p><p>&nbsp;豪見到我眼都唔眨..."老婆籽..伱望乜啊?" '冇.....野"(好心虛)</p><p>&nbsp;伱今日有d唔"託"窩!" "冇野..唔夠訓姐.!"</p><p>"甘伱下午訓耐d窩.!!!!到繙學時間我哋一齊繙啦.?"</p><p>&nbsp;".....好"</p><p>&nbsp;下課ing.</p><p>&nbsp;"籽珊"</p><p>&nbsp;"做咩牙.??"</p><p>"唉..都喺冇野叻.!"</p><p>"伱今日好唔託哦!'</p><p>于是我將我d野講佐比佢聽.!!!</p><p>"下.?甘大濟"?</p><p>"噓..細聲d!!!伱話我應該點算啊.??"</p><p>"額.....伱應該瞞住佢先囖...等到伱真喺唔中意佢..~伱米同佢分手囖!!"</p><p>"但喺..我......"</p><p>"我,我咩姐..喺甘話啦..果陣時我會幫伱咖.!"</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p><p>下一節將會點.?講.籽君同豪會分手~~~下節更精綵.!!!!!!請勿錯過la!!!!</p><p>&nbsp;</p>[em05]
<p>支持</p>[em24]
<p>番到學校..</p><p>&nbsp;死拉死拉...見到我的初戀男友!!!!畢傢貨..!!!!!!!!</p><p>&nbsp;(我唸我要同兆濠講清楚lu)</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我行佐過兆濠果度...</p><p>兆濠丫..其實..其實..我有d野滿住伱咖!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 有咩瞞住我啊???(笑茄茄)</p><p>見到佢甘開心..我當然唔想甘掃興拉!!</p><p>&nbsp; "冇野拉.!</p><p>"老婆仔..今日放學去邊玩呃??"</p><p>(我根本冇聽佢講野!)</p><p>"老婆仔..老婆仔.."</p><p>驚魂的我終于醒番!</p><p>&nbsp;&nbsp; "伱成日精神都唔好..伱喺咪唔夠訓啊?"</p><p>"唔喺丫...今日放學我哋去唱卡拉ok拉...叫埋我大佬去.!"</p><p>"嗯..是但伱拉."</p><p></p><p></p><p>去到卡拉ok~~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我點佐"為什么相愛的人不能在一起"哩首歌唱..!</p><p>"老婆仔.伱唱d好好聽丫//"</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; (我有d忍唔住想喊)</p><p></p><p>"對唔住..我去一陣厠所!"</p><p>&nbsp; 此時..籽俽想同兆濠分手..佢知道.一心不能容納2人..都喺.....犧牲兆濠拉.!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 番到間房度..</p><p>"兆濠..我哋..我哋分手拉.!"</p><p>"伱唔喺.伱唔喺講笑啊嘛?"</p><p>"我認真咖!"</p><p>&nbsp; "甘我等伱..我等伱囬心轉意"</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 再等我拉.!!!!!!!!!!!!!!!!我好快齣下一集!</p><p></p><p></p>
<p>好好睇握...支持你..</p><p>但糸要等到几时呢.?</p>
几时出埋落去啊?[em07]
<p>第2鈤.</p><p>豪见到籽君豪尴尬</p><p>而籽君见到好都好尴尬..</p><p>但喺佢哋都喺讲佐野:</p><p>"hi.甘巧啊.."</p><p>"喺囖..乜甘巧啊."(好尴尬.面红孒.)</p><p>"做乜啊.见到靓仔我面红呀.?"</p><p>"车.邊個得闲见你呀.真喺.!(放松少少孒.)</p><p>"你唔闹我乜/?"</p><p>"有咩闹唔闹啊..我应该尊重你意见咖."</p><p>"呵呵.虽然我哋做唔成情侣.但都可以做Friend咖."</p><p>"Sure喇.哈哈."</p><p>我哋一直顷落去喇...........</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>上课孒:</p><p>"全班要重新调位喇.大家请"则"好d野.排出讲台喇.(语文妹讲.)</p><p>"邓籽君同賴兆豪坐"</p><p>我有d惊讶.但心里有掩盖不孒的开心.嘻嘻.</p><p>接住我就唔讲邊個同邊個坐喇.因为....懒得打..哈哈.</p><p>&nbsp;</p><p>"hi,好耐芜见囖窝."(豪)</p><p>"嗯嗯.自从六年级之后一直都冇见过面辣.."(me)</p><p>"不如我哋今晚call d小學同學齣來bebe佢呢.?(豪)</p><p>"好呀.妳call男仔,我call女仔.一定要call齊啊.如果唔喺...(me)</p><p>"知辣.傻妹.!"</p><p></p><p></p><p>請大傢畱意下集喇.</p><p>繼續支持me哦..譆譆.</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>[em15]
我又翻来gc你剌..!~
<p>你好似有D细路喔。。。</p><p>你噶古籽5够成熟吖。。。。。。。不过都GC。。。。。。。</p>
*滑块验证: